Συχνές Ερωτήσεις

Κρατάω τα στοιχεία των ασθενών στο email μου, το ιστορικό τους σε αρχεία word, τα οικονομικά μου σε αρχεία excel και τα ραντεβού μου στην ατζέντα μου. Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το 4doctors;

Το μεγάλο όφελος που έχεις με το 4doctors είναι ότι οι ασθενείς, το ιστορικό τους, τα ραντεβού και τα οικονομικά σου είναι συγκεντρωμένα στο ίδιο περιβάλλον για να έχεις πάντα τον έλεγχο και την οργάνωση που χρειάζεσαι καθημερινά. Έτσι, όταν βλέπεις τα στοιχεία για ένα ασθενή σου, ξέρεις ταυτόχρονα τι σου οφείλει, πότε ήταν η τελευταία επίσκεψή του, τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί κτλ. Επιπλέον, εφόσον έχεις συγκεντρώσει επαρκώς όλη την πληροφορία στο 4doctors μπορείς να επωφεληθείς από έξυπνα στατιστικά και αναφορές για τη συνολική εικόνα των ασθενών και του ιατρείου σου. 

Είναι ασφαλή τα δεδομένα μου; Ποιος άλλος τα βλέπει;

Κρατώντας τα δεδομένα σου στον υπολογιστή, στο κινητό και στην ατζέντα σου πολλά μπορούν να πάνε "στραβά". Καταστροφή σκληρού δίσκου, κλοπή κινητού ή απώλεια της ατζέντας συμβαίνουν καθημερινά. Το 4doctors είναι μια internet cloud υπηρεσία κι έτσι εξ' ορισμού, εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και διαθεσιμότητας των δεδομένων σου (ακεραιότητα και προστασία), καθώς και πρόσβαση σ’ αυτά μόνο από σένα. Κανένας άλλος δε μπορεί να τα δει αφού τηρούμε υψηλά πρότυπα φυσικής και ηλεκτρονικής ασφάλειας. Αποθηκεύουμε όλα τα δεδομένα σου σε ασφαλές data center το οποίο είναι πιστοποιημένο κατά ISO 27001.

Πώς έχω πρόσβαση στην υπηρεσία 4doctors;

To 4doctors είναι μια υπηρεσία προσβάσιμη μέσω internet. Με άλλα λόγια, μπορείς να έχεις πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (PC, laptop, MAC, smartphone, tablet) αρκεί αυτή να έχει σύνδεση στο internet. Έτσι, μέσω οποιουδήποτε web browser ή της εφαρμογής για smartphone (iPhone και Android) μπορείς να έχεις διαθέσιμα τα στοιχεία σου κάθε στιγμή, απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Πώς γίνεται η πληρωμή της συνδρομής;

Η υπηρεσία 4doctors διατίθεται με μηνιαία συνδρομή στο λογαριασμό της Vodafone, χωρίς χρονικούς περιορισμούς, συμβόλαια ή κάποιου άλλου είδους δέσμευση.  Κάνοντας λοιπόν την εγγραφή σου απ’ το site του 4doctors, έχεις 30 ημέρες δωρεάν χρήση της υπηρεσίας. Μετά την περίοδο δωρεάν χρήσης, θα ξεκινήσει η χρέωση της συνδρομής σου που θα συμπεριλαμβάνεται στο μηνιαίο λογαριασμό του Vodafone κινητού σου. 

Δεν είμαι συνδρομητής Vodafone, πώς μπορώ να εγγραφώ στο 4doctors;

Το 4doctors είναι μια υπηρεσία που απευθύνεται σε συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας Vodafone. Αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής μπορείς πολύ εύκολα να μεταφέρεις τον αριθμό σου στην  Vodafone και να επωφεληθείς από τη χρήση της υπηρεσίας 4doctors, καθώς και από πολλά άλλα προνόμια και υπηρεσίες. Έλα τώρα στο κοντινότερο κατάστημα Vodafone για να σου προτείνουμε τη λύση που σου ταιριάζει. 

Έχω κάποια χρονική δέσμευση αν εγγραφώ στην υπηρεσία;

Με το 4doctors δεν έχει καμία απολύτως χρονική δέσμευση. Όποια στιγμή θελήσεις μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή σου και συνεπώς να σταματήσει άμεσα η σχετική χρέωση. 

Τι γίνεται μετά τις πρώτες 30 Δωρεάν ημέρες;

Μετά τις πρώτες 30 ημέρες που η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν, ξεκινάει η χρέωση της συνδρομής σου στο λογαριασμό του Vodafone κινητού που έχεις δηλώσει. Μπορείς να δεις την ακριβή ημερομηνία της επόμενης χρέωσης από το μενού «Ο Λογαριασμός μου». Αν στο διάστημα των 30 ημερών αποφασίσεις πως δεν θέλεις να συνεχίσεις τη χρήση της υπηρεσίας, θα πρέπει να διακόψεις τη συνδρομή σου επιλέγοντας «Διακοπή Συνδρομής» από το μενού «Ο Λογαριασμός μου», οπότε και δεν θα υπάρξει καμία χρέωση.

Υπάρχει η δυνατότητα να πάρω τα δεδομένα μου από το 4doctors και σε τι μορφή;

Με τα εργαλεία του 4doctors  μπορείς, όποτε θέλεις, να εξάγεις όλα σου τα δεδομένα. Σ’ αυτή τη περίπτωση όλα τα στοιχεία που έχεις καταχωρίσει στο 4doctors θα αποθηκευθούν στον Η/Υ σου σε αρχεία μορφής excel έτσι ώστε να είναι προσπελάσιμα και επεξεργάσιμα από εσένα, χωρίς να χρειάζονται περαιτέρω μορφοποίηση. Μ’ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι τα δεδομένα που έχεις καταχωρίσει είναι δικά σου και δεν εξαρτώνται σε καμία περίπτωση απ’ τη χρήση της υπηρεσίας.

Αν έχω κάποιο πρόβλημα, με ποιον θα επικοινωνήσω;

Η ομάδα του 4doctors είναι πάντα στη διάθεσή σου για να λύσει οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την εφαρμογή του 4doctors ή οτιδήποτε άλλο θελήσεις. Πέρα από τις «Συχνές Ερωτήσεις», μπορείς να ανατρέξεις στη «Βοήθεια» που παραθέτουμε όλη τη λειτουργικότητα της εφαρμογής με εύκολο τρόπο, για να βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις. Επιπλέον, ως εγγεγραμμένος χρήστης, μπορείς να στείλεις και προσωπικό μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης κάνοντας χρήση των «Αιτημάτων» απ’ την επιλογή «Ο Λογαριασμός μου».